torsdag 20 april 2017

Vecka 17

Detta händer under vecka 17


Måndag: Simning. Glöm inte ta med badkläder och handduk

Tisdag: 

Onsdag: Idrott. Glöm inte att ta med idrottskläder och handduk. 

Torsdag: Skolbio. Eftersom vi i NO nu pratat om kroppen och många av dess funktioner passar de bra med en film som handlar om vad det är som påverkar våra känslor. Efteråt kommer vi diskutera vad det är som gör att vi känner/har känslor och hur det visar sig i verkliga livet. 

INSIDAN UT




Regi: Pete Docter, Ronnie del Carmen. USA 2015, 102 min, svenskt tal.
Att växa upp kan vara knepigt, och för den unga flickan Jenny är det just så. Hennes pappa får ett nytt jobb och familjen flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra så styrs Jenny av sina känslor; Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna där de hjälper henne genom det dagliga livet. Jenny och hennes känslor kämpar med att anpassa sig till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och det utbryter tumult i Huvudkontoret.


Fredag: Utflykt.

Bokskogen och statarmuseet

Under fredagen kommer vi åka iväg till bokskogen och göra en rad olika aktiviteter tillsammans med Valdemarsrogymnasiet. Dagen går i naturens tecken och vi kommer bland annat att få laga mat, sköta vardagliga hushållssysslor och ta hand om djur. Vi åker från skolan runt 9:00 och är tillbaka till ca 13:20. Matsäck fixar skolan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar