torsdag 18 januari 2018

Vecka 4



Detta händer under vecka 4


Måndag: Idrott. Glöm inte att ta med idrottskläder, duschtvål och handduk

Tisdag: 

Onsdag:

Torsdag: Idrott. Glöm inte att ta med idrottskläder och handduk.

Fredag: Under förmiddagen  åker vi på teater. "Den oändliga historien" Ta gärna med en frukt och ät innan föreställningen. Idrott som vanligt på eftermiddagen så glöm inte att ta med idrottskläder och handduk

Barnkejsarinnan i guldfärgad dräkt med natthimmel bakom sig

Följ med 10-årige Bastian in i det förtrollande landet Fantásien! Där väntar ett färgsprakande musikaliskt äventyr med nykomponerad musik av Rebekka Karijord.


Bastian bor ensam med sin pappa. Hans mamma är död och i skolan blir han mobbad för att han läser så mycket böcker hela tiden. En dag rymmer han ifrån två av killarna i klassen in i ett antikvariat. Där hittar han en gammal bok – Den oändliga historien. Bastian stjäl boken, springer iväg och börjar läsa.
Plötsligt hamnar Bastian i bokens magiska värld bland drakar, barktroll, gnomer och spindelvargar. Ett stort Ingenting håller på att utrota landet Fantásien där den goda Barnkejsarinnan blivit sjuk och måste räddas. I ett händelserikt och spännande äventyr måste Bastian hjälpa den unge krigaren Atreyu i kampen mot onda krafter som hotar världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar