söndag 13 maj 2018

Vecka 20

Detta händer under vecka 20 


Måndag: Idrott. glöm inte att ta med idrottskläder, duschtvål och handduk

Tisdag:

Onsdag:


Torsdag: Skolbio på eftermiddagen. Efter lunchen åker vi kulturbuss till Panora för att titta på skolbio. Taxibilar är ombokade och era barn kommer hem kanske 10-20 minuter senare än vanligt.


Hunt for the Wilderpeople

HUNT FOR THE WILDERPEOPLE


Ingen vill ha föräldralösa Ricky Baker. Men när han placeras hos de nya fosterföräldern Bella mitt ute i vildmarken blir han för första gången uppskattad för den han är. Efter en kort tid går plötsligt Bella hastigt bort och Ricky blir ensam med hennes man Hector, som är något av en enstöring. Myndigheterna tycker inte att Ricky längre kan stanna kvar med Hector. Ricky vill inte flyttas på igen och tar beslutet att rymma.  Hector ger sig av för att leta efter honom men så gör också den hårdkokta polisen Paula. Och resten av Nya Zeelands befolkning. Filmen är ett fartfyllt och roligt äventyr genom Nya Zeelands vildmark.
Filmen vann Malmö stads barnfilmspris på BUFF 2017. Juryns motivering: Genom de mest oväntade vändningar, humor och filmiska innovation visar regissören att det trots allt finns en väg från att vara en outsider till att omfamna livet till fullo. I denna enastående film lyckas varje skådespelare, varje scen och varje replikskifte föra handlingen framåt och ständigt förundra publiken. 

Fredag: Skol-DM i friidrott. Under hela fredagen kommer vi att befinna oss i Lund och tävla i friidrott för särskolor i Skåne. Vi kommer åka tåg från Malmö till Lund. Skoldagen slutar lite senare än vanligt vilket kommer att kompenseras senare. Det innebär att taxin är inställd för de som åker hem med taxi. Vi kommer följa/köra de elever hem som vanligtvis åker taxi  hem efter skolan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar