torsdag 8 november 2018

Vecka 46





Detta händer under vecka 46


Måndag: Idrott. Glöm inte att ta ed idrottskläder, duschtvål och handduk. 

Tisdag: 9:orna åker på eftermiddagen buss ut till Valdemarsro för att besöka en av de olika gymnasieskolorna man kan välja mellan inför nästa läsår. 


Onsdag: Skolbio. "Los Bando"

                              Bildresultat för Los bando

Bästa vännerna Grim och Aksel har ända sedan de var åtta drömt om att vinna Norska Mästerskapet i Rock. Tillsammans bildar de gruppen Los Bando Immortale. Grim spelar trummor medan Aksel sjunger och spelar gitarr. Tyvärr är inte Aksels sångröst särskilt bra, utan snarare helt förfärlig. Men detta vågar inte Grim berätta för Aksel. När de oväntat väljs ut för att delta i NM i Rock måste Grim hitta en lösning - och det snabbt. Efter en misslyckad basist-audition, får de med sig nio år gamla Thilda på cello - och den lokala rallytalangen Martin som chaufför. Vad de inte inser är att han inte har något körkort, och bilen är tjuvlånad. Bandet ger sig ut på en fartfylld resa genom Norge - med polis och föräldrar i hälarna. Det blir en kapplöpning mot tiden för att komma till Tromsø i tid för deras livs största upplevelse.
En underhållande roadmovie om att uppfylla drömmar, relationer, bli sedd för den man är.

Torsdag: På eftermiddagen åker vi till Barnensscen och ser dansföreställning LÅR

                                      Bildresultat för LÃ…R dans

LÅR – En lekfull show där låren hyllas, glittrar, fnittrar, känns igen, ifrågasätter och är självklara!
Låren är trötta på att hamna i skymundan, trötta på känslan av att vara pinsamma och jobbiga. Låren kan ändra form och storlek på ett sätt som ingen annan kroppsdel kan. Låren kan hoppa, dallra, byta riktning, vridas, skavas, skakas, kramas och brottas. Nu är det lårens tur, lårens första dag, deras tid att slå sig fria, komma fram, visa sin potential till rörelse och utseende. Äntligen får de spela huvudroll!

Fredag: Idrott. Glöm inte att ta med idrottskläder, duschtvål och handduk. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar