fredag 22 mars 2019

Vecka 13

Detta händer under vecka 13


Under vecka 13 arrangeras BUFF i Malmö . Vi kommer att delta under veckan vid 3 olika tillfällen. Vill ni läsa mer kan ni gå in på https://www.buff.se/. Under bilden kommer en kortare beskrivning från just deras hemsida. 

Bildresultat för BUFF 2019

EN MÅNGFALD AV FILMUPPLEVELSER

BUFF är en makalös filmfestival för den passar alla! Någon får sina allra första bioupplevelse på BUFF. Någon visar sin första långfilm för en kritisk skara barn. Någon ytterligare inspireras att själv berätta historier med hjälp av rörlig bild.
Många av de som besöker BUFF Filmfestival kommer dit med sin skolklass, men festivalen är öppen för alla filmintresserade.  En bra historia exkluderar inte någon publik utan får snarare människor att komma närmare varandra.
BUFF Filmfestival vill genom sin årliga återkommande filmfestival öppna möjligheterna för influenser från Europa och övriga världen och visa filmer som annars aldrig skulle visas i Sverige och i Malmö. I festivalens biomörker får publiken möta olika kulturer, höra främmande språk och följa med på äventyr. På BUFF står filmer för barn och unga i fokus.

Måndag: Idrott. Glöm inte att ta med idrottskläder, duschtvål och handduk. 



Tisdag:  BUFF. Under eftermiddagen åker vi för att se vår första film "Glaslandet" på biograf Royal. Vi hämtas på skolan med kulturbuss kl 11:50 och åker hem ca 14:30

Onsdag: BUFF. Vi hämtas 11:35 för att se filmen "Vildhäxa" på Filmstaden och åker hem 14:20. Det innebär att era barn kommer sluta ca 20-30 minuter senare under onsdagen. 

Torsdag: BUFF. Vi hämtas redan 8:20 på skolan vilket innebär att det är väldigt viktigt att komma i tid. Vi hämtas sedan kl 11:00 och åker tillbaka till skolan för lite lunch. Filmen vi ska se heter "Taiki"

Fredag: Simning. Glöm inte att ta med badkläder, duschtvål och handduk. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar