söndag 28 maj 2017

Köpenhamn och Tivoli den 13/6

TIVOLI I KÖPENHAMN


Vi kommer att resa över bron med tåg tisdagen den 13/6 för att besöka nöjesparken Tivoli i Köpenhamn. Skolan kommer att erbjuda matsäck i form av pastasallad med köttbullar men man får lov att komplettera och ta med sig egen matsäck hemifrån. Era barn har också kommit överens om en frivillig fickpeng på max 200:- (danska) för att handla lite godis, en souvenir eller något annat gott för. 

Förra året gjorde vi en liknande resa till Danmark och då behövde inte era barn visa pass eftersom vi åkte med skolan. Däremot behövde klassföreståndarna visa giltig legitimation och uppvisa en aktuell klasslista. Är ni osäkra så får ni självklart skicka med era barn deras pass eller id-handling men av erfarenhet från förra året behövs det inte för att komma tillbaka in i Sverige igen när man reser med en skolklass. 

Tider och annan mer detaljerad information kommer komma ut fredagen innan, dvs den 9/6. Troligtvis kommer vi förlänga skoldagen med några timmar och om allt går som det ska med tågtider siktar vi på att vara tillbaka på Lindängen igen runt 18:00. För er som har barn som åker buss/taxi hem från skolan kommer vi behöva be er om att hämta era barn på skolan eftersom skoltransporter inte kan ombokas till så sent på eftermiddagen. 

Har ni frågor om utflykten får ni mer än gärna kontakta oss på telefon: 0721810281

Bildresultat för Tivoli danmark   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar