tisdag 11 augusti 2020

Terminsstart!

Hej!

Vi hälsar gamla och nya elever varmt välkomna till en ny termin! Vi hoppas att ni har kunnat njuta av sommarlovet även om några längre semesterresor till varmare länder inte varit möjliga. 

Inför höstterminen har fyra elever har gått vidare till gymnasiet. Vi får dock påfyllning av tre nya vilket betyder att vi kommande termin kommer att vara totalt tio elever. Personalstyrkan förstärks också med Dejan som är ny assistent.

Som ni förhoppningsvis känner till kör vi igång terminen på måndag. Tiderna för den dagen är 9-13. Resterande vecka följer vi våra ordinarie schematider som är, och troligtvis kommer att förbli:

Ti: 8.10 - 14.30

On: 8.10 - 14.00

To: 8.10 - 14.10

Fr: 8.10 - 14.00

Ett mer detaljerat schema kommer naturligtvis att delas ut under första veckan. 

Hittills har det mesta av vår information till er elever och vårdnadshavare skett via den här bloggen. Eftersom samtlig kommunikation mellan skola och numera är beordrad att ske via Infomentor så är denna sida på väg att avvecklas. Innehållsmässigt kommer bloggen att vara den samma - men kommer alltså att finnas på annan plats.

Om ni har glömt användarnamn, lösenord eller på annat sätt har svårt att ladda ner appen eller komma in på Infomentor - hör av er så kan vi hjälpa till!

Vi ser fram emot att få träffa er alla!

Hälsningar, 

Svante, Cina, Ferri och Dejan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar